Две големи футболни дербита ни очакват този уикенд. Барселона срещу Атлетико

...
Две големи футболни дербита ни очакват този уикенд. Барселона срещу Атлетико
Коментари Харесай

Милан ще брани четвъртото място срещу Ювентус, а Барселона ще подсигурява титлата срещу Атлетико

Две големи футболни дербита ни чакат този уикенд. Барселона против Атлетико Мадрид и Ювентус против Милан ще са акцентът в програмата на спортните канали на А1.

Италианските грандове  футбол е в събота, 6 април, от 19:00 часа по MAX Sport 3 и ще опълчи Юве и Милан. Това ще е 231-ят формален дуел сред двата гранда, а общият баланс е в изгода на  " остарялата госпожа "  – 90 против 67 победи, а равенствата са 73. В последните години торинци надиграват Милан – от 18 мача Ювентус има 16 триумфа, едно тъждество и една-единствена загуба – с 0:1 през 2016 година

По-малко от час след края мача на " Ювентус Стейдиъм " по MAX Sport 4, ще стартира и конфликтът, който може да реши битката за купата в Ла Лига сред Барселона и Атлетико Мадрид. Началото е в 21:45 часа, а каталунците имат задатък от 8 точки пред мадричани при 8 оставащи кръга до края на шампионата. Ако надделеят против " дюшекчиите " Лео Меси и компания ще капарират купата в Ла Лига.

В неделния ден програмата на 31 кръг в Серия А ще предложи на почитателите мачовете от борбата за местата даващи право на присъединяване в Шампионската лига. В 19:00 часа по MAX Sport 2 шестият все още Лацио посреща Сасуоло, а по същото време, само че по MAX Sport 3, третият Интер и петият Аталанта ще се вкопчат в зрелищна борба. Кръгът се затваря в 21:30 часа по MAX Sport 3 с мача сред втория Наполи и Дженоа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР